Publisert av: Yngve Sætre | desember 8, 2021

Ja til fritt behandlingsvalg!


Høyre i regjering har innført fritt behandlingsvalg, noe som innebærer at pasienter selv kan velge blant offentlige og godkjente private behandlingssteder. Regningen tas av staten. Om lag 60.000 pasienter har hittil benyttet ordningen, og den har bidratt til at helsekøene ble redusert med to uker frem til koronakrisen startet. 

Utrolig nok vil samtlige partier på venstresiden avvikle ordningen med fritt behandlingsvalg. Det betyr at pasientene mister valgfrihet, samt at mange private behandlingsinstitusjoner mister mulighet til å tilby sin kompetanse. Høyre vil inkludere alle gode krefter i helsetjenesten, og sikre alle pasienter muligheten til å velge. Ikke bare de med tykk lommebok. Høyres valgløfte for de neste fire år er å gi 100.000 flere mulighet til å benytte fritt behandlingsvalg, og redusere ventetiden i sykehuskø med to uker. Stem for å opprettholde fritt behandlingsvalg. Stem Høyre!

Yngve Sætre, 2. kandidat til Stortinget fra Høyre i Hedmark

(Dette innlegget stod på trykk i Østlendingen 26.08.21)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: