Publisert av: Yngve Sætre | august 30, 2021

Vi skal kutte utslippene, ikke utviklingen!


FN`s klimapanel kom nylig med en rapport som sier at vi neppe når målet om å hindre en global oppvarming på 1,5 grader, og at det er for sent å reversere en del av klimaendringene. Men alt er ikke svart. Vi har fremdeles handlingsrom til å avverge de verste scenariene.

Med Høyre i regjering har de norske klimautslippene blitt kuttet mer enn da de rødgrønne var i regjering. Siden 2013 er utslippene redusert med 8 prosent, og vi har nå de laveste utslippene siden 1993. Nå skal utslippene videre ned. Høyre vil sikre at alle nye personbiler er utslippsfrie innen 2025, stille klimakrav ved offentlige anbud og øke den årlige skogplantingen med ti millioner trær. Vi vil også satse på ny teknologi for fangst, transport og lagring av Co2.

Høyre vil bruke markedet i miljøets tjeneste og gjøre det lønnsomt å velge klimavennlig. Vi ser hvor godt dette har fungert i elbilpolitikken. Norge har nå den høyeste andelen elbiler i verden. Fremover vil vi satse på ny teknologi, mer karbonfangst og omlegging til fornybare energikilder. Høyre har en effektiv klimapolitikk som fungerer i praksis. Vi kutter utslipp og skaper nye bærekraftige arbeidsplasser. Stem Høyre!

Yngve Sætre, 2. kandidat til Stortinget fra Høyre i Hedmark

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: