Publisert av: Yngve Sætre | september 6, 2017

Høyre tror på deg


Yngve Sætre valg 2017 kreditert 3

Høyre vil gi deg mer frihet slik at du kan bestemme mer selv. Dette fordi vi har tillit til at det enkelte menneske er den beste til å ta gode beslutninger for seg selv og sin familie. Vi vil også gi mer ansvar til den enkelte fordi frihet og ansvar hører sammen. Samtidig skal vi gjøre mer for de som trenger det mest.

Høyre ønsker ikke brå endringer av samfunnet, men vil endre der hvor det er nødvendig for å bevare velferd og gode tradisjoner. Samfunnet bygges ikke på Stortinget, men rundt omkring i hele Norge hvor mennesker hver dag skaper sine unike liv. Vi vil gi mer makt til deg, fordi vi tror på deg. Stem Høyre 11. september.

Yngve Sætre, Stortingskandidat Hedmark Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: