Publisert av: Yngve Sætre | september 5, 2017

Verdens beste skole


Yngve Sætre valg 2017 kreditert 3

Høyre vil ha mer kunnskap i skolen. Vi vil prioritere tidlig innsats slik at ingen elever blir hengende etter. Vi vil satse på lærerne gjennom en bedre og lengre lærerutdanning. Vi vil stille krav til både lærere og elever, og opprettholde dagens fraværsgrense i videregående skole.

Vår fremste oppgave er å gi neste generasjoner kunnskap slik at hver enkelt kan følge sine drømmer, og samfunnet kan utvikle sin velferd. Under dagens regjering har Norge gjort stor fremgang på internasjonale skoleundersøkelser. Høyre har vist at vi har en skolepolitikk som virker. Vårt mål er at Norge skal få verdens beste skole. Stem Høyre slik at det kan bli mulig.

Yngve Sætre, Hedmark Høyres 4. kandidat til Stortinget

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: