Publisert av: Yngve Sætre | september 4, 2017

Stem Høyre


Yngve Sætre valg 2017 kreditert 3

Norge ble i 2017 kåret til verdens lykkeligste land av FN, og de aller fleste piler peker i riktig retning. Arbeidsledighet og helsekøer går ned. Skoleresultater og økonomisk vekst går opp. Regjeringens politikk med satsing på samferdsel, en god skole og vekstfremmende skattelettelser har vist seg å være riktig medisin mot en lavere oljepris.

Arbeiderpartiet vil øke skattene med 15 milliarder kroner hvis de kommer i regjering. Det er ikke det vi trenger nå. Vi må fortsatt satse på kunnskap og gode vilkår for næringslivet for å skape vekst og arbeidsplasser.

Høyre vil gi det enkelte menneske mer frihet fordi vi tror på den enkeltes skaperkraft. Vi vet også at verdier må skapes før de kan deles. Stem Høyre og gi Erna fire nye år som statsminister slik at vi kan gjøre Norge til et enda bedre land å bo i. Godt valg!

Yngve Sætre, Hedmark Høyres 4. kandidat til Stortinget

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: