Publisert av: Yngve Sætre | september 3, 2017

Fraværsgrensen virker!


Yngve Sætre profil 2

De fleste jobber bedre og mer målrettet når de har en tidsfrist de må forholde seg til, eller andre klare rammer de må holde seg innenfor. Fraværsgrensen i videregående skole er en slik ramme som skaper tydelige forventninger og stimulerer til innsats. Og den virker! Fraværet har blitt redusert med 40 % siden fraværsgrensen ble innført. Elevene er mer på skolen og lærer mer.

Arbeiderpartiet vil fjerne fraværsgrensen hvis de kommer i regjering. Høyre vil beholde den. Stem Høyre 11. september slik at elevene får tydelige rammer å forholde seg til i skolen. Dette gir mer og bedre læring.

Yngve Sætre, Hedmark Høyres 4. kandidat til Stortinget

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: