Publisert av: Yngve Sætre | august 31, 2017

Hedmark trenger bilen


Yngve Sætre valg 2017 kreditert 3

Bilen gir folk frihet og næringslivet vekstmuligheter. Bilen får samfunnet til å gå rundt. I Hedmark har vi store avstander og kollektivtrafikk er mange steder et alternativ som ikke eksisterer. Bilen er derfor ekstra viktig for at det skal kunne bo mennesker mange steder i Hedmark.

Høyre/FrP – regjeringen har gjort mye for at det skal bli enklere å eie bil. En rekke avgifter er redusert og regler forenklet. Dette gjelder også for de som eier veteranbiler. Bilbladet Amcar gir følgende attest til H/FrP – regjeringen i sin lederartikkel: «Aldri har Amcar eller norsk bilhobby opplevd en mer handlekraftig regjering på bilsaker enn dagens.»

Utslippet fra nye biler i Norge blitt redusert med 50 % fra 2006 til 2016. Hvis denne utviklingen fortsetter er bilen snart ikke lenger noe miljøproblem i Norge. Stem på en regjering som tar bilistene på alvor og som vil fortsette sitt gode arbeid med å gjøre bilparken mer miljøvennlig. Stem Høyre 11. september!

Yngve Sætre, Hedmark Høyres 4. kandidat til Stortinget

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: