Publisert av: Yngve Sætre | oktober 5, 2016

Feil om Nysted og Erik Hanstad


Rådhuset august 2015 - alvorlig

I Østlendingen 30. september sto det å lese at ordfører Erik Hanstad fikk «kalde føtter» og «vondt i magen» av forslaget om å selge den verneverdige eiendommen Nysted i Elverum. Jeg tror alle som var til stede oppfattet ordførerens holdning annerledes.

Ordføreren fremmet sitt forslag fordi han mente at et salg bør utredes nærmere før vi eventuelt går til det store skrittet det er å selge en slik unik eiendom midt i Elverum sentrum. Dette er en fornuftig og rasjonell tilnærming til saken som ikke har noe å gjøre med å få «kalde føtter». Ordføreren er dessuten feilsitert på at han hadde «vondt i magen». Det han sa var at han hadde en dårlig magefølelse, noe som er noe annet.

Ordførerens forslag fikk støtte fra et enstemmig kommunestyre, noe som viser at forslaget var gjennomtenkt og fornuftig. Elverum Høyre ser nå frem til at kommunestyret får en bred gjennomgang av alle sentrale forhold rundt Nysted. Denne utredningen blir viktig for å avgjøre om Høyre går for et salg eller ikke.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: