Publisert av: Yngve Sætre | september 7, 2016

Elverum Ap har sovet i timen


Rådhuset august 2015 - alvorlig

I kommunestyremøtet 31. august stilte Elverum Arbeiderpartis gruppeleder, Ingvar Midthun, spørsmål til ordføreren om høringsuttale til langtidsplanen for forsvaret kunne behandles i kommunestyret i september. Spørsmålet kan høres relevant ut, men er i realiteten malplassert.

Faktum er at langtidsplanen ble lagt frem av regjeringen 17. juni med høringsfrist 12. august og åpen høring 24. august. Det var ikke tid til kommunestyrebehandling av saken da det var midt i kommunestyrets sommerferie. Derfor samarbeidet Hedmark fylkeskommune, Åmot og Elverum kommune om forslag til høringsuttale. De utarbeidet tre nærmest identiske uttalelser med lokale tilpasninger. Den 12. august sendte varaordfører Arnfinn Uthus en e-post til samtlige gruppeledere i kommunestyret i Elverum med invitasjon til å komme med innspill til uttalen. 24. august deltok varaordføreren på den åpne høringen i Stortinget.

Den politiske ledelsen i Elverum har gjort et solid arbeid i denne saken, og de politiske partiene har hatt god mulighet til å påvirke prosessen. Midthun sitt spørsmål avslører at han og Ap har sovet i timen. Det er beklagelig i en så viktig sak for Elverum.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: