Publisert av: Yngve Sætre | august 16, 2021

Høyre vil beholde fraværsgrensen!


Norsk skole må sette kunnskap først, og vi må tørre å stille krav til både elever og lærere. Fraværsgrensen i videregående skole er et eksempel på et krav som bidrar svært positivt til elevenes læring. Etter innføring av fraværsgrensen har fraværet blitt redusert med 27 prosent i den videregående skolen, og tiltaket ses på som en stor suksess.

Et eventuelt regjeringsskifte vil gi stor usikkerhet om fraværsgrensen. SV vil fjerne den, AP vil endre den og SP vil gjøre den mer fleksibel. Dette innebærer at fraværsgrensen vil bli myket opp eller fjernet med et eventuelt regjeringsskifte.

Det er svært negativt hvis fraværsgrensen endres eller fjernes. Fraværsgrensen fører til at elevene er mer på skolen, de lærer mer og presterer bedre. Høyre sier klart ja til å beholde fraværsgrensen i videregående skole. Å stille krav er å bry seg!

Yngve Sætre, 2. kandidat til Stortinget fra Høyre i Hedmark

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: