Publisert av: Yngve Sætre | april 6, 2019

Søk videreutdanning!


Rådhuset 04.08.15 (3)

Lærerne i Elverum gjør en fantastisk jobb i klasserommene hver eneste dag. De har vært en helt avgjørende faktor for at grunnskolepoengene i Elverum har økt fra 37,2 i 2009 til 42,5 i 2018. Dette er en formidabel fremgang, og vi ligger nå over gjennomsnittet både i Hedmark og i landet.

Lærerne er den viktigste enkeltfaktoren for en god skole, og videreutdanning av lærere er et svært godt tiltak for bedre læringsresultater. Undersøkelser viser at syv av ti som tar etter- og videreutdanning opplever seg selv som en bedre lærer i etterkant.

Regjeringen har tredoblet satsingen på videreutdanning av lærere siden 2014. I 2019 er det satt av 1,6 milliarder kroner til dette, like mye som i fjor. I 2018 fikk 7200 lærere tilbud om videreutdanning.

I Elverum gjøres det et godt arbeid for kompetanseheving av lærere, og i inneværende skoleår er det hele 25 lærere som tar videreutdanning. Likevel er det fortsatt behov for at flere tar fordypning i fagene de underviser i. Oppfordringen til lærerne er dermed klar: Ta skrittet og søk videreutdanning innen fristen 1. mars!

Yngve Sætre, Ordførerkandidat for Elverum Høyre

(Publisert første gang i Østlendingen 26.02.19)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: