Publisert av: Yngve Sætre | april 6, 2019

Skivebom fra Røberg – Larsen


Rådhuset august 2015 - alvorlig

I en artikkel i Østlendingen 24. februar hevder Elverum Ap`s Bjørn Jarle Røberg – Larsen at utviklingen i Elverum hemmes av at ett møte i vekst og utviklingskomiteen er avlyst. Dette er skivebom fra Røberg – Larsen. Møtene i de politiske komiteene er viktige, men det er tross alt ikke møtehyppigheten i en enkelt komite som er avgjørende for utviklingen i Elverum. Utviklingen skapes først og fremst av bedrifter og enkeltmennesker som investerer og satser i Elverum hver eneste dag, året rundt. I tillegg bidrar kommunen med viktige investeringer og tilrettelegging som gir grunnlag for vekst.

Faktum er at vi er inne i en periode med stor utvikling i Elverum, både i privat og kommunal sektor. Følgende momenter viser det:

  • Så langt i 2019 er det i Brønnøysundregisteret registrert hele 31 nye selskaper i Elverum. Det er mer enn Kongsvinger (17), Stange (26) og det er nesten på nivå med Ringsaker (36). Dette er en veldig god start på året for næringslivet i Elverum.
  • Boligbyggingen i Elverum er svært høy. Det ble i 2018 oppført 21806 kvadratmeter med nye boliger. Man må tilbake til 2004 for å finne et høyere tall.
  • Elverum kommune skal investere for hele 411 millioner kroner i 2019. De største investeringene er Ydalir skole inkludert idrettshall med 129 millioner kroner, Ydalir barnehage med 52 millioner kroner og Helsehuset med 42 millioner kroner.
  • Elverum kommune har nettopp utarbeidet en byplan som vil legge til rette for videre utvikling i Elverum. Dette er det største planarbeidet i kommunen på mange år.
  • Nylig kom nyheten om at Elverum blir den første byen som får 5G – nett i Norge. Dette gir store muligheter for både innbyggere, næringsliv og besøkende i Elverum.

Samlet sett viser dette at Røberg – Larsen sine argumenter ikke henger på greip. Hans utspill minner mest av alt om et litt sleivete valgkampstunt litt før valgkampen egentlig er i gang.

Yngve Sætre, Ordførerkandidat for Elverum Høyre

(Publisert første gang i Østlendingen 05.03.19)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: