Publisert av: Yngve Sætre | august 2, 2018

Elverumsskolen leverer!


Rådhuset 04.08.15 (3)

På de nasjonale prøvene i ungdomsskolen ligger Elverum nå over landsgjennomsnittet på alle indikatorer, og på åtte av ti er det forbedring siden forrige måling. Samtidig har Elverum klatret fra plass nr. 115 til plass nr. 80 på kommunebarometeret sin nyeste rangering av resultater i grunnskolen.

Det viktigste med denne fremgangen er at det gir elevene større muligheter til å nå sine mål innen utdanning og yrkesvalg. Dette er kanskje det som gjør det mulig for en gutt på Søbakken som vil bli lege, ei jente på Lillemoen som vil bli ingeniør eller en gutt på Hanstad som vil bli elektriker.

Tusen takk til alle elever og ansatte i Elverumsskolen for fantastisk innsats som har gitt en slik fremgang. Dette gir konkrete muligheter for den enkelte elev til å følge sine drømmer og leve gode liv. Det gjør også at samfunnet kan bygges sterkere og bedre. Derfor er skolen kommunens aller viktigste oppgave.

Yngve Sætre, Ordførerkandidat for Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: