Publisert av: Yngve Sætre | juli 18, 2018

Elverum har lave kommunale avgifter


Rådhuset 04.08.15

En fersk undersøkelse av Huseiernes landsforbund viser at Elverum har lave kommunale avgifter sammenliknet med andre kommuner. En gjennomsnittlig bolig i Elverum betaler i år 15 295 kroner i samlet eiendomsskatt og avgifter. Dette er tredje lavest i Hedmark. Til sammenlikning er tilsvarende avgifter over 25 000 kroner i de dyreste kommunene i landet.

Det er bra at Elverum kommer godt ut sammenliknet med andre kommuner. Samtidig er det lett å forstå at de kommunale avgiftene kan være belastende, ikke minst for barnefamilier i etableringsfasen og enslige pensjonister. Svakheten ved de kommunale avgiftene er at de i liten grad tar hensyn til betalingsevne.

Derfor skal vi holde de kommunale avgiftene så lave som overhodet mulig. Dette er viktig for den enkelte husstand, og det er viktig for å gjøre Elverum attraktiv for nye innbyggere. Vi vil at Elverum skal vokse og tiltrekke seg flere innbyggere. Lave avgifter og gode kommunale tjenester vil bidra til nettopp det.

Yngve Sætre, Ordførerkandidat for Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: