Publisert av: Yngve Sætre | august 17, 2017

Ja til tollfri netthandel


Rådhuset august 2015

Arbeiderpartiet og Senterpartiet vil fjerne toll- og avgiftsfritaket på netthandel fra utlandet under 350 kroner hvis de kommer i regjering. Ifølge VG sin skattekalkulator betyr dette at du får en ekstraregning på 2000 kroner hvis du handler inntil tollgrensen på 350 kroner 10 ganger i året. Dette tilsvarer en avgiftsøkning på hele 57%.

Mange handler småting på nett fra utlandet fordi det er praktisk, billig og godt utvalg av varer du ikke får i norske butikker. Tollen og avgiftene som AP og Sp vil innføre gjør slik netthandel betydelig dyrere. I tillegg gir det økt byråkrati for staten og merarbeid for den enkelte forbruker. I årevis har norske forbrukere kunnet handle tollfritt fra utlandet for småbeløp. Det bør vi få fortsette med.

Høyre og FrP – regjeringen har hevet den tollfrie grensen fra 200 til 350 kroner for å gjøre det lettere for folk flest å handle på nett. Dersom du vil beholde denne fine muligheten til å handle enkelt fra hele verden hjemme i din egen stue bør du stemme Høyre 11. september. Godt valg!

Yngve Sætre, Hedmark Høyres 4. kandidat til Stortinget

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: