Publisert av: Yngve Sætre | juni 7, 2017

Gunstigere å spare


Rådhuset, august 2015

Privat sparing gir trygghet for den enkelte og en sunnere samfunnsøkonomi. Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at husholdningenes sparing har vært høyere med Høyre og FrP i regjering enn under de rødgrønne. Det er svært positivt.

Regjeringen vil styrke sparingen ytterligere, og kom i revidert nasjonalbudsjett med forslag om en ny skattefavorisert individuell sparing til pensjon hvor det årlige beløpet kan være opp til 40.000 kroner, mot opp til 15.000 i dagens IPS – ordning. Dette er en kraftig styrking av ordningen som vil ha stor betydning for den enkeltes muligheter til å spare til pensjon.

Arbeiderpartiet vil øke skattene med 15 milliarder kroner de neste fire år. Høyre ønsker i stedet at det skal bli mer igjen i husholdningene etter at regningene er betalt. På den måten får hver enkelt større valgfrihet og bedre mulighet til å spare for fremtiden.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre og 4. kandidat på Hedmark Høyres Stortingsliste

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: