Publisert av: Yngve Sætre | desember 24, 2016

Et godt år for Elverum


Rådhuset 04.08.15

Når 2016 ebber ut er det grunn til å merke seg at arbeidsledigheten i Elverum er på et historisk lavt nivå med 1,8 prosent. Skoleresultatene har gjort et kraftig hopp, og er nå over snittet i Hedmark og nesten på landsgjennomsnittet. Nylig kom også nyheten om at det internasjonale selskapet EON Reality skal etablere seg i Hamar og Elverum, og det vil trolig bli etablert flere hundre nye og fremtidsrettede arbeidsplasser.

Når vi også tar med at kommuneøkonomien er snudd, og at kommunen budsjetterer med nesten 90 millioner i overskudd de neste fire år, er det ingen tvil om at de fleste piler peker riktig veg for Elverum.

Politikerne får gjerne ansvaret for dårlige tider, mens gode tider tilskrives marked og trender. Sannheten ligger vel et sted midt imellom, nemlig at politikk bidrar til både oppgang og nedgangstider. Det som i hvert fall er sikkert er at verdier må skapes før de kan fordeles, og det meste ligger til rette for at vi både kan skape og fordele større verdier i årene som kommer. Det vil komme alle i Elverum til gode. Godt nytt år!

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: