Publisert av: Yngve Sætre | januar 31, 2017

Svar til Nina Jensen og Stein Lier – Hansen


Rådhuset august 2015 - alvorlig

I et innlegg i Østlendingen 24. januar forsøker Nina Jensen og Stein Lier – Hansen å forklare sin oppførsel og rolleblanding etter NRK – debatten om ulv den 5. januar. Innlegget er på ingen måte avklarende.

For oss som lever med utfordringen resten av samfunnet har tildelt oss fremsto både Jensen og Lier – Hansen som aktivister i NRK – debatten. Respekten for kunnskap, enkeltmennesker, eiendomsrett og lokalsamfunn var fraværende i argumentasjonen. Retorikken appellerte til de som ikke er berørt, ikke har kunnskap om utfordringen og sitter trygt og langt unna problemet.

Dere bekrefter i innlegget at dere vil fortsette som aktive deltakere i ulvedebatten. Vi sitter da igjen med det inntrykket at styret i Norsk institutt for naturforskning (NINA) domineres av ensidige aktivister. Hva tror dere det gjør med troverdigheten til det som skal være et uavhengig forskningsinstitutt?

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre og 4. kandidat på Hedmark Høyres Stortingsliste

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: