Publisert av: Yngve Sætre | august 28, 2016

Svar til Bjørn Fjellmosveen


Rådhuset august 2015 - alvorlig

I et innlegg i Østlendingen 19. august trekker Bjørn Fjellmosveen fantasifulle linjer fra mitt tidligere innlegg i Østlendingen til Nord – Koreas leder og IS. Samtidig hevdes det at Elverum Høyre styrer ved hjelp av AP/SV/SP politikk. Det eneste korrekte av dette er at Senterpartiet har innflytelse på Høyres politikk. Dette er selvsagt, da Høyre og Senterpartiet samarbeider i en bred borgerlig koalisjon av fem partier. Dette samarbeidet er for øvrig meget bra.

Mens Fjellmosveen driver med lite treffende synsing rundt lokalpolitiske og internasjonale forhold kan vi andre i stedet glede oss over følgende fakta om Elverum kommune: Vi har snudd den økonomiske situasjon, og driftsresultatet er det siste året forbedret med 55 millioner kroner. Elverum har lavere arbeidsledighet enn landsgjennomsnittet og skoleresultatene blir stadig bedre. På Kommunebarometeret har vi fra 2010 til 2016 gått fra plass nr. 355 til nr. 176.

Resultatene viser at Elverum på de aller fleste områder blir et stadig bedre sted å bo. Optimismen råder og Elverum er på offensiven. Det er ingen tvil om at Høyre og de borgerlige samarbeidspartiene skal ha sin del av æren for dette.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: