Publisert av: Yngve Sætre | mai 8, 2016

Vrangvilje av Elverum Arbeiderparti


Rådhuset august 2015 - alvorlig

Når Elverum Ap skriker opp og etterlyser forankring av planene om fengsel i Elverum snur de saken totalt på hodet. Før noe som helst kan forankres må det faktisk foreligge konkrete ideer og planer. Det var dette formannskapet i Elverum fikk presentert 15. april. Det ble presisert i møtet at arbeidet med å forankre og samle bred støtte til prosjektet var neste skritt. Det kan vi nå starte med.

Det er skuffende å se hvordan Elverum Ap gir opp arbeidet med å få etablert et fengsel rett etter at startskuddet har gått. Det gikk kun to uker fra et samstemt formannskap applauderte fengselsplanene til Lillian Skjærvik i Elverum Ap mente at planene burde avblåses raskest mulig. Med en slik «stayerevne» får vi neppe etablert hverken fengsel eller noe annet av varig betydning i kommunen vår. Realisering av store prosjekter krever målrettet arbeid over tid. Det bør være velkjent også i Elverum Ap.

Uansett vil Elverum Høyre arbeide videre med planene om fengsel i Elverum. Vi vet det er langt frem til mål, men planene er altfor gode til å legges i en skuff. Tvert imot bør vi samle alle gode krefter i et målbevisst arbeid for å løfte frem prosjektet på nasjonalt nivå. Vrangviljen til Elverum Ap er ingen i Elverum tjent med.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: