Publisert av: Yngve Sætre | oktober 8, 2015

Nei, Randi Undseth


Rådhuset august 2015 - alvorligØstlendingens journalist, Randi Undseth, skriver i denne avis 2. oktober følgende i en artikkel fra siste kommunestyre i Elverum: «Erik Hanstad som fortsetter i den gjeveste rollen etter å ha lagt Høyres hjertesaker på hylla, og gått med på Senterpartiets krav om å frede bygdeskolene og Sætre alders- og sykehjem i kommende fireårsperiode.»

Randi Undseth og Østlendingen tar feil når de hevder at vi har «lagt Høyres hjertesaker på hylla». Våre hjertesaker er å skape vekst og utvikling i Elverum, og en bedre hverdag for alle som bor her. Vi vil forbedre de kommunale tjenestene og skape en kunnskapsskole for fremtiden. Vi vil styrke sykehuset, forsvaret og høgskolen og skape flere arbeidsplasser. Vi vil gi innbyggerne mer frihet, og gi større rom for enkeltmenneskets skaperkraft. Disse hjertesakene vil Høyre arbeide hardt for de neste fire år. Vi har slett ikke lagt disse «på hylla» slik Østlendingen skriver 2. oktober.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: