Publisert av: Yngve Sætre | september 6, 2015

Elverum Ap nedprioriterer ny skole i sentrum


Rådhuset august 2015I Østlendingens valgomat fremkommer det at Elverum Arbeiderparti mener bygdeskolene er viktigere enn ny skole i sentrum. Dette er en helt utrolig prioritering. Skolene i sentrum er overfylte og elevtallet øker. På bygdene synker elevtallet, og det er nå på et kritisk lavt nivå på Kirkeby skole. I denne situasjonen mener altså AP at det er viktigere å opprettholde små bygdeskoler enn å bygge en ny, og helt nødvendig, skole i sentrum.

Elverum Høyre er helt klare på at vi vil bygge en ny skole i sentrum (Ydalir) så raskt det lar seg gjøre. Dette er vår hovedprioritet, og det eneste forsvarlige i dagens situasjon. Dersom Ap står fast på at bygdeskolene er viktigst vil det kunne føre til at ny skole i sentrum må vente. Det vil i så fall bremse sentrumsutviklingen og vanskeliggjøre situasjonen for mange skolebarn. En utsettelse av skole i Ydalir setter også hele prosjektet med det store tomteutviklingsområdet Prestmyra-Ydalir i fare.

Ap`s holdning er uansvarlig og komplett uforståelig. For å sikre ny skole i sentrum så raskt som mulig må du stemme Høyre i valget den 14. september.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: