Publisert av: Yngve Sætre | september 7, 2015

Elverum kan bli en vinner


Rådhuset august 2015Elverum er skoghovedstaden, og med våre naturgitte ressurser og kompetansemiljø har vi en unik mulighet til å ta en lederrolle i det grønne skiftet og utviklingen av den nye bioøkonomien. Rapporten Skog 22 sier at verdiskapingen i skogsektoren kan firedobles fra dagens nivå. Mulighetene er formidable.

Elverum Høyre vil gi skogbruket gode lokale rammebetingelser og styrke samhandlingen mellom forskning, næringsliv og offentlig sektor. Det viktigste er imidlertid at vi fremmer entreprenørskap og privat initiativ.

Ingenting kan erstatte gløden som kommer fra å skape, ansvaret som kommer gjennom eierskap og mangfoldet som oppstår når folk gis frihet til å utvikle sine ressurser. Hvis vi utløser disse kreftene kan Elverum bli en vinner i den nye bioøkonomien.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: