Publisert av: Yngve Sætre | september 3, 2015

Muligheter for alle


Rådhuset Storgata august 2015Elverum Høyre vil ha en bedre skole slik at elever kan få mer kunnskap og større mulighet til å følge sine drømmer i livet. Vi vil ha en bedre og mer tilpasset eldreomsorg slik at eldre får mer livskvalitet, og større mulighet til en aktiv og meningsfylt hverdag. Vi vil gi gründere og bedrifter større mulighet til satse og investere slik at det kan bli flere arbeidsplasser i Elverum.

Elverum er en god kommune å bo i. Elverum kan bli enda bedre hvis vi forbedrer våre kommunale tjenester, og gir mennesker mer frihet og større mulighet til å forme sin egen hverdag. Elverum Høyre vil skape en bedre kommune å bo i – og gi muligheter for alle. Godt valg den 14. september.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: