Publisert av: Yngve Sætre | september 1, 2015

Høyre vil styrke barnehagene


Rådhuset august 2015 - alvorligØstlendingen feilinformerer når det på forsiden 1. september hevdes at Elverum Høyre mener det er urealistisk å øke bemanningen i barnehagene i Elverum før 2020. Det undertegnede og Elverum Høyre har sagt og mener er at det er lite sannsynlig at vi klarer å øke bemanningen allerede i 2016. Dette fordi kommunens anstrengte økonomi gjør det svært vanskelig.

Likevel er det ingen tvil om at Elverum Høyre har mål om å videreutvikle det pedagogiske arbeidet og styrke bemanningen i barnehagene i Elverum. En forutsetning er likevel at det finnes midler til det. Det mener vi må skje ved at det frigjøres ressurser gjennom strukturendringer og effektivisering av kommunens drift. Både rådmannen og Høyre har foreslått slike endringer, men så langt har det ikke vært politisk flertall for å gjennomføre dette.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: