Publisert av: Yngve Sætre | august 6, 2015

Snart valgkamp i Elverum


Rådhuset 04.08.15 (3)I Elverum er det fremdeles noen dager til valgkampen starter skikkelig. Offisiell valgkampåpning er lørdag 15. august. Nå er det litt sånn «stille før stormen» stemning. Politikere i alle partier forbereder seg, kvesser sine argumenter og lader opp til en måned med ganske intens valgkamp.

Jeg gleder meg. Valgkamp er gøy. Man forbereder seg, men det er som regel noe uventet som skjer i tillegg til det forventede. Det gjør valgkamp spennende. Samtidig er valgresultatet selvsagt helt avgjørende for posisjoner, og muligheten til å gjennomføre egen politikk de neste fire år. Alt dette gjør valgkamp til et høydepunkt for de aller fleste politikere.

På denne bloggen vil jeg legge ut en rekke politiske innlegg i valgkampen. Forhåpentligvis blir de lest med et åpent sinn, og bidra litt til engasjement, debatt og opplysning før valget.

Det med engasjement er kanskje det aller, aller viktigste i denne valgkampen. For at demokratiet skal fungere må folk faktisk stemme. Å stemme gir velgere innflytelse, og det gir de folkevalgte legitimiteten de trenger for å styre i fire år.

Jeg håper at valgkampen bidrar til å vekke engasjement, til å sette de viktige sakene på dagsorden og til å synliggjøre de politiske forskjellene i Elverum på en ryddig og god måte. Slik kan valgkampen og valget legge grunnlaget for fire år med et velfungerende lokaldemokrati, og gode beslutninger for kommunen.

For de som vil forhåndsstemme i Elverum kan de gjøre dette på Kommunehuset Folkvang fra 10. august. Valgdagen er som kjent 14. september.

Jeg står på andreplass på Elverum Høyres kommunevalgliste, og på fjerde plass på Hedmark Høyres fylkestingsliste.

Godt valg når den tid kommer.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: