Publisert av: Yngve Sætre | juni 5, 2015

Regjeringen bekjemper fattigdom


IMG_5980Norge er et rikt land, men likevel finnes det over 80 000 barn i familier som sliter økonomisk. Det betyr at det i gjennomsnitt er mer enn to barn i hver skoleklasse som lever i en fattig familie.

På bakgrunn av dette har regjeringen lansert en strategi mot barnefattigdom. Denne strategien er den første i sitt slag, og den inneholder 64 konkrete tiltak. Regjeringen bevilger også 106 millioner kroner ekstra til bekjempelse av fattigdom i revidert nasjonalbudsjett.

Styrken i vårt samfunn måles best på om vi makter å gjøre mer for de svakeste blant oss. Den borgerlige regjeringen viser at den har både vilje og evne til å gjøre mer for de som trenger det mest. Det styrker både enkeltmennesker og samfunnet vi lever i.

Yngve Sætre

Gruppeleder i Elverum Høyre / Fylkestingskandidat Hedmark Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: