Publisert av: Yngve Sætre | april 12, 2015

Elverum i beste klasse


Yngve Sætre august 2013 Elverum er rangert i den beste klassen for nyetableringer i NHO`s Nærings NM for 2014. I det siste er det også blitt kjent at Orkla skal investere 100 millioner og etablere 33 nye arbeidsplasser i Elverum. I tillegg vil legemiddelbedriften Curida etablere 40 arbeidsplasser i lokalene etter Takeda Nycomed. Alt dette viser at Elverum er et attraktivt sted for næringsutvikling, og at det er vilje og evne til å skape nye arbeidsplasser.

Elverum Høyre vil gi bedrifter og enkeltpersoner muligheter til næringsutvikling gjennom god infrastruktur, lav eiendomsskatt og en næringsvennlig kommune. Den siste tids positive utvikling viser at dette er riktig politikk for å fremme nyetableringer og investeringer.

Elverum Arbeiderparti fikk flertall for sitt budsjett for 2015, og økte eiendomsskatten med ca. 50 prosent til 6,1 promille. Elverum Høyre er bekymret for de langsiktige effektene av denne skatteøkningen. Elverum Høyre foreslo en eiendomsskatt på 4,4 promille – noe som ville vært betydelig bedre for både næringsliv og privatpersoner.

Arbeidsplasser og verdiskaping er grunnlaget for vår felles velferd. Med Høyre i posisjon, og Erik Hanstad i ordførerstolen, får Elverum en næringsvennlig politikk som legger til rette for nyetableringer og flere arbeidsplasser. Slik kan vi også i fremtiden være i den beste klassen på dette området.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: