Publisert av: Yngve Sætre | mars 31, 2015

Røberg – Larsen`s feberfantasier


Yngve Sætre juli 2013 2 Bjørn Jarle Røberg – Larsen har et innlegg i Østlendingen 25. mars hvor han beskriver Elverum kommune som et Soria Moria – paradis under Arbeiderpartistyre – og som et vanstyrt minusprosjekt under Høyrestyre.

Røberg – Larsens`s villedende saga står i sterk kontrast til den saklige kronikken skrevet av kommunens økonomisjef Stein Aas i Østlendingen 24. mars. Aas peker på tre forhold som har gitt dagens økonomiske utfordringer: Vi har en struktur med tjenesteproduksjon på for mange steder, innstramminger i momskompensasjon og premieavvik på pensjon påvirker budsjettet og store investeringer har økt lånekostnadene med 65 millioner kroner årlig siden 2004.

I den forbindelse er det grunn til å minne om at Elverum Høyre det siste året har foreslått flere strukturendringer i tjenestene som ville gitt betydelig innsparing. Disse forslagene har Arbeiderpartiet konsekvent stemt imot.

Når Røberg – Larsen gir oss sin historie om hvordan alt har blitt som det har blitt så synes jeg folk skal tenke selv, og gjøre seg opp sin egen mening. For egen del lytter jeg til kommunens økonomisjef fremfor Røberg – Larsen`s feberfantasier.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: