Publisert av: Yngve Sætre | november 12, 2014

Lavere bilavgifter


Lincoln 2013 Regjeringen foreslår kutt i bilavgiftene på 1,35 milliarder i statsbudsjettet for 2015. Den viktigste endringen er at omregistreringsavgiften reduseres med 35 prosent. Bilbransjen er gjennomgående positive til dette avgiftskuttet – som vil gjøre det enklere for bilister å bytte til en nyere og mer miljøvennlig bil.

Selv om regjeringen senker avgiftene er de norske bilavgiftene fremdeles høye, og det er skjevheter i avgiftssystemet som bør rettes opp. Det er derfor meget gledelig at regjeringen har varslet at de vil foreta en helhetlig gjennomgang av kjøretøy – og drivstoffavgiftene for å stimulere til en mer moderne og miljøvennlig bilpark.

Regjeringens avgiftskutt er første skritt i retning av en mer helhetlig bilpolitikk i Norge. Dette er bra for både bilister, samfunn og miljø.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: