Publisert av: Yngve Sætre | januar 29, 2014

Det gror i Elverum


Yngve Sætre august 2013 I Østlendingen 17. januar står det å lese at Elverum er et flaggskip i næringsutvikling både i Hedmark og Sør- Østerdal. Dette er basert på nyheten om at Elverum er nr. 3 av kommunene i Hedmark i Nærings – NM, og Elverum gjør det også godt i kommune – NM. Dette er gledelige nyheter som viser at det gror godt i næringslivet i Elverum – til tross for betydelige utfordringer det siste året.

Realiteten er at det har blitt iverksatt en rekke tiltak for å bidra til næringsutvikling i Elverum etter at det ble borgerlig styre i kommunen. Blant annet har kommunens virkemiddelapparat blitt styrket ved at kommunen har ansatt en egen næringssjef, og Sør – Østerdal næringshage har blitt etablert. Vi ser nå at disse tiltakene bidrar til gode resultater.

Det er viktig at næringsutviklingsarbeidet i Elverum fortsetter med stor kraft. Gode rammevilkår er vesentlig. Samtidig må vi ikke glemme at det er enkeltpersoner og bedrifter som er den viktigste ressursen for næringsutvikling. Eksempler på dette er den ivrige gründeren som vil realisere en forretningside, eller bedriften som vil utvide og styrke sin produksjon.

Som politikere har vi et ansvar for å legge til rette for at disse kan realisere sine planer og visjoner. Som samfunn er vi helt avhengig av at næringslivet lykkes i å skape verdier. Det er grunnlaget for vår felles velferd.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: