Publisert av: Yngve Sætre | august 27, 2013

Raskere vegbygging med Høyre


Yngve Sætre august 2013 Høyre vil ha raskere utbygging av veg og jernbane. I Høyres forslag til Nasjonal transportplan ønsker vi å øke samferdselsinvesteringene med 35 mrd. kroner mer enn regjeringen. Økte bevilgninger og nye løsninger vil kunne gi en betydelig satsing på samferdsel i årene fremover.

Viktige tiltak for å få raskere utbygging er redusert planleggingstid og bruk av offentlig – privat samarbeid (OPS). De tre OPS-veiene som er gjennomført i Norge, ble ifølge TØI-rapport 890/2007 bygget mellom 35 % og 48 % prosent raskere enn sammenlignbare tradisjonelle prosjekter. Andre rapporter konkluderer med at OPS gir mer effektiv ressursutnyttelse.

Gode veger og jernbane gir bedre trafikksikkerhet, økt framkommelighet og bedre vilkår for næringslivet. Det gir i neste omgang mer trygghet og muligheter for den enkelte.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: