Publisert av: Yngve Sætre | august 25, 2013

Høyre vil bygge flere studentboliger


Yngve Sætre mikrofonHvert år står ferske studenter uten et sted å bo når studiene starter. Dette setter mange i en vanskelig og usikker situasjon. I fjor på denne tiden stod hele 15.000 studenter på venteliste for å få bolig. 

Regjeringen har gjort for lite for å bygge studentboliger i takt med det økende behovet. Høyre vil iverksette flere effektive tiltak. Det viktigste er å endre samskipnadsloven slik at det åpnes for offentlig – privat samarbeid ved bygging av studentboliger, samt oppmuntre til bygging av flere private studentboliger. I Høyres alternative statsbudsjett for 2013 foreslo vi å bygge 200 studentboliger mer enn Regjeringen. 

Høyre ønsker å ta i bruk nye ideer og bedre løsninger for å bygge flere studentboliger. Dette for å bidra til at alle studenter får en god og lærerik tid som student. 

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: