Publisert av: Yngve Sætre | mars 14, 2013

Replikk til Ingvar Midthun


Årsmøte Hedmark Høyre 25.03.11 2«Enhver representant i denne sal må ha anledning til å gi uttrykk for den forvirring som hersker i hans sinn», sa stortingspresident C.J. Hambro en gang. Sitatet er fremdeles relevant. Gruppeleder i Elverum Arbeiderparti, Ingvar Midthun, lar sin egen forvirring rundt kommunens planstrategi komme på trykk i Lokalavisa 9. mars.

Til orientering for Midthun er planstrategien en «plan for planene» i den inneværende kommunestyreperioden. Det vil si at strategiens hovedmål er å angi hvilke planer kommunen trenger og hvordan vi skal utarbeide disse planene. Når planene er vedtatt vil vi få signaler vi kan ta med oss inn i fremtidige budsjettprosesser. Det er langt frem i tid.

Midthun konkluderer på forhånd med at planstrategien vil innebære «store investeringer og nye driftsutgifter». Å konkludere med planenes kostnader lenge før planene er vedtatt er useriøst. Det er enten et uttrykk for bekymringsfull kunnskapsløshet eller bevisst misforståelse. Uansett styrker Midthuns forvirring på ingen måte den lokalpolitiske debatten i Elverum.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: