Publisert av: Yngve Sætre | mars 19, 2012

Velkommen etter, Fylkesråd!


Elverum Høyre har ved flere anledninger fremhevet at direktebusser mellom Elverum og Hamar vil gi det beste og mest miljøvennlige kollektivtilbudet mellom de to byene. Dette står i vårt kommunevalgprogram, og vi har fremmet vårt syn i leserbrevspaltene. Undertegnede stilte spørsmål til Fylkesråden om dette ved felles formannskapsmøte på Hamar i januar, og Ordfører Erik Hanstad stilte spørsmål om dette ved Stortingets transport- og kommunikasjonskomite sitt besøk på Elverum i februar. Ved begge anledninger fikk vi negative svar.

Det er derfor meget gledelig å se at Fylkesrådet, med Per Gunnar Sveen i spissen, nå har lyttet til våre gode argumenter og snudd fra en negativ til en positiv holdning til direktebusser. Vi ønsker Fylkesrådet velkommen etter, og imøteser direktebusser så raskt som mulig. Dersom Fylkesrådets snuoperasjon varsler en ny trend med en mer positiv og lyttende holdning til andre partiers forslag vil det være et positivt bidrag til demokratiet i Hedmark. Det kan alle tjene på.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: