Publisert av: Yngve Sætre | februar 29, 2012

Svar til Stein Østre


Stein Østre sitt tendensiøse svar til meg i Østlendingen 21. februar viser med all tydelighet at Østre og undertegnede er grunnleggende uenige i synet på offentlig forvaltning, byråkrati og verdikonservatisme. Når det gjelder de konkrete angrepene fra Østre viser jeg til mine to foregående kronikker i Østlendingen, hvor jeg har redegjort for mitt syn på de aktuelle temaer.

Jeg synes det er lite formålstjenlig at jeg og Østre bruker mer av Østlendingens spalteplass på å svare hverandre i denne saken. Jeg håper likevel at diskusjonen om offentlig sektor og veksten i byråkratiet fortsetter. Selve saken er mye viktigere enn en strid mellom meg og Østre. Den handler om velferdssamfunnets bærekraft og fremtid.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: