Publisert av: Yngve Sætre | november 7, 2011

Landsmøteinnlegg


Da jeg var inne på Høyres utmerkede internettsider i dag, kom jeg tilfeldigvis over et resyme av mitt innlegg på Høyres landsmøte 9. mai 2009. Jeg kan raskt konstatere at jeg er enig med meg selv, og at temaet fremdeles er relevant. Her er innlegget fra delegat 82 på Høyres landsmøte i 2009 i noe forkortet utgave:

Bilen er et unikt gode som gir oss frihet og muligheter vi bare kunne drømme om tidligere. Skal distriktene ha noen fremtid er vi avhengige av biler og bedre veier. Det er urimelig og umoralsk at staten tar 50 prosent i avgifter når man kjøper ny bil. SV har i løpet av det siste halve året kommet med forslag om å forby gamle biler, dieselbiler og bensinbiler. I stedet for urealistiske og negative forbud bør vi heller øke vrakpanten og senke bilavgiften. På den måten kan vi fornye den norske bilparken på en effektiv og positiv måte.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: