Publisert av: Yngve Sætre | oktober 12, 2011

Ja til midtdelere


I regjeringens forslag til statsbudsjett for 2012 er det ifølge Aftenposten lagt opp til å bygge bare 17 km veg med midtdeler. Dette er puslete av regjeringen, og det er milevis unna det estimerte behovet på 750 km i Nasjonal Transportplan.

Høyre har som langsiktig målsetting at det skal bygges midtdeler på alle veger hvor det kjører mer enn 4000 bilister i døgnet. Det vil på sikt innebære midtdeler eller firefelt på alle sentrale innfartsveger til Elverum, noe som vil være svært positivt for trafikksikkerheten.

Midtdeler er et effektivt trafikksikkerhetstiltak som redder liv. Derfor er det vanskelig å forstå regjeringens manglende handlekraft på dette området. Det er å håpe at regjeringen revurderer sine prioriteringer, og løfter frem midtdelere som et satsingsområde i det endelige budsjettet.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: