Publisert av: Yngve Sætre | september 4, 2011

Ny giv for Elverum


Elverum er et godt sted å bo, men kommunen har utfordringer knyttet til skole, næringsliv og infrastruktur som gjør at Elverum trenger en ny giv. Elverum Høyre vil videreutvikle det beste i Elverum og gjennomføre flere viktige endringer.

Høyre ønsker å utvikle en kunnskapsskole for fremtiden ved å satse på kompetanse, åpenhet og evaluering. Vi vil løfte Elverumregionens næringsutvikling (ERNU) til et kraftsentrum for nyskaping, og redusere eiendomsskatten betydelig i løpet av de neste fire årene. Dessuten sier vi nei til ny bil-bru i sentrum, og vil i stedet arbeide for et ringvegsystem.

Elverum Høyre vil sette mennesker foran systemer fordi vi har tillit til enkeltmenneskets skaperkraft. Høyre vil videreutvikle et mangfoldig Elverum basert på den største ressursen vi har, nemlig menneskene som bor her. På den måten kan vi få en ny giv for Elverum.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: