Publisert av: Yngve Sætre | september 5, 2011

Retten til å være annerledes


Etterhvert som velferdsstaten vokser bør vi stille oss følgende kontrollspørsmål: Fører likhetsprinsipper og standardiserte normer til at vi mister friheten til å være spesielle, originale og nyskapende? Er muligheten til å være annerledes viktig i seg selv?

Muligheten til å tråkke nye stier der hvor stivnet tankesett tidligere har satt en sperre for mennesker har en egenverdi i konservatismen. Elverum Høyre ønsker å ta vare på den verdien. Og når det gjelder valg av parti har vel få sagt det bedre enn Jo Benkow: ”Jeg velger Høyre, fordi det er det partiet som best sikrer meg retten til å være annerledes.”

Yngve Sætre

Reklame

Svar

  1. Veldig bra dette, Yngve. Dettte er noe av Høyres sjel.

  2. Takk for det, Frode!

    Y.S.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: