Publisert av: Yngve Sætre | september 2, 2011

En kunnskapsskole for fremtiden


Elverum Høyre har høye mål for skolen i Elverum, og vi vil gjennomføre flere tiltak for å nå disse målene. For det første vil vi sette krav om at alle lærere har eller skaffer seg pedagogisk kompetanse. Dessuten skal alle skoleledere ha eller få en egnet profesjonsutdanning. Vi vil også ha mer evaluering i skolen, og stille strengere krav til orden og oppførsel for å hindre at bråk og uro ødelegger undervisningen.

Det ligger i konservatismens natur at vi har et ansvar for å gi de neste generasjoner større muligheter til vekst og velferd. En god skole er nøkkelen til dette. Elverum Høyre vil ha en skole hvor den enkelte elev kan utvikle seg ut fra sine egne forutsetninger. Vi skal løfte de svake elevene og utfordre de sterke. På den måten kan vi få en kunnskapsskole for fremtiden i Elverum.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: