Publisert av: Yngve Sætre | august 28, 2011

Tipstelefon


Elverum Høyre vil opprette en ordning med tipstelefon til kommunen, slik at innbyggerne kan melde fra om skader, mangler eller uheldige episoder i Elverum. Det kan eksempelvis være varsler om hull i vegbanen, mangelfull brøyting, dårlig strøing, manglende gatelys eller fulle søppelkasser. Hvem som helst skal kunne ringe kommunens tipstelefon, og dette skal være en rask og enkel ordning for å varsle kommunen om ting som ikke er som de skal. En slik ordning vil bidra til at kommunen kan forbedre sine tjenester til innbyggerne.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: