Publisert av: Yngve Sætre | august 30, 2011

Kommunepsykolog


Ifølge Folkehelseinstituttet vil halvparten av befolkningen oppleve psykiske helseproblemer direkte eller indirekte i løpet av livet. Disse problemene må vi ta på alvor. Elverum Høyre vil derfor ansette minst en kommunepsykolog i Elverum som kan tilby et lavterskeltilbud innen psykisk helse.

Tjenesten skal tilby samtaler, veiledning, hjemmebesøk, pasientvurdering og korttidsbehandling, og man skal ikke være avhengig av skriftlig henvisning fra lege for å nyttiggjøre seg tilbudet. Tjenesten skal være et tilbud til både enkeltindivider, familier og pårørende.  

Yngve Sætre

Reklame

Svar

  1. Kjempeinitiativ. Ikke minst tror jeg dette er viktig for skoleelever. Psykiske lidelser øker blant ungdom. Det kan for mange unge være vanskelig å oppsøke hjelp. Jeg tror dette er et viktig bidrag for å unngå «drop-out» fra skolen.

  2. Takk for det, Lasse. Helt enig i det du skriver. Dette er et lavterskeltilbud som vi har stor tro på.

    Y.S.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: