Publisert av: Yngve Sætre | juli 2, 2011

Mennesker foran systemer


Det blir av og til hevdet at det ikke er noen forskjell på partiene i lokalpolitikken, og at det ikke spiller noen rolle hvem som styrer. Det er jeg uenig i. En rekke saker skiller partiene lokalt, og det kommer til syne grunnleggende forskjeller når det gjelder ideologi.

Elverum Høyre vil sette mennesker foran systemer, og gi folk større frihet i hverdagen. Vi ønsker å gi vekstkraft til det lokale næringslivet, stimulere til private initiativ og styrke de frivillige fellesskap. Elverum Høyre vil gi tillit til enkeltmennesket fordi vi har tro på mennesker – og fordi vi er glade i mennesker.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: