Publisert av: Yngve Sætre | juni 30, 2011

Direktebusser mellom Elverum og Hamar


Hamar og Elverum er i ferd med å utvikle seg til et felles arbeidsmarked, og det er derfor viktig med gode veg- og kollektivforbindelser mellom de to byene. Bedre forbindelser vil være positivt for næringslivet, trafikksikkerheten og de reisende.

Elverum Høyre ser ingen motsetninger mellom å satse på veg og kollektivtransport. I tillegg til en utbedring av riksveg 25, ønsker vi en satsing på direktebusser mellom Hamar og Elverum. En direkte bussforbindelse mellom de to byene vil korte ned reisetiden betraktelig, og gi de reisende et bedre tilbud.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: