Publisert av: Yngve Sætre | juni 27, 2011

Langåpent servicetorg


Kommunens viktigste oppgave er å yte tjenester og velferd til sine innbyggere. Stadig flere administrative tjenester kan utføres via internett, men fremdeles er det viktig å ha mulighet til å møte kommunens representanter ansikt til ansikt. Det gir ofte mer fleksible og bedre løsninger.

Dagens åpningstider på servicekontoret i Elverum kommune er ikke tilpasset innbyggere med lange arbeidsdager og en travel hverdag. Elverum Høyre vil derfor at det innføres en ordning med langåpent servicetorg en dag i uken. Det vil gi bedre tjenester til kommunens innbyggere.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: