Publisert av: Yngve Sætre | juni 9, 2011

Se til Sverige


I Aftenposten 30. mai står det å lese at regjeringen i Sverige har gitt 70 milliarder i skattelette fra 2007 til 2010, noe som tilsvarer opp til 20.000 kroner for den enkelte lønnstaker. Formålet med kuttet er blant annet at lavere skatt gir økt produksjon som til slutt styrker de offentlige finansene.

Skattekuttene i Sverige er positive fordi de stimulerer til økonomisk vekst og økt privat velferd. Sveriges offensive strategi bør inspirere til å redusere skattene også i Norge. Elverum Høyre mener at den kommunale eiendomsskatten i Elverum er en bremsekloss for utviklingen i lokalt næringsliv, og en urimelig inngripen i privat eiendomsrett. Elverum Høyre har derfor som målsetting å redusere eiendomsskatten betydelig i løpet av neste valgperiode.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: