Publisert av: Yngve Sætre | juni 6, 2011

Gatelys i Elverum


Gatelysene i Elverum ble slukket 18. mai og blir ikke slått på igjen før 1. august. Elverum Høyres gruppeleder, Erik Hanstad, foreslo i formannskapet den 4. mai at gatelysene skulle lyse etter mørkets frembrudd i hele sommer, men forslaget ble dessverre stoppet av Arbeiderpartiet. Det er altså en klar uenighet mellom Høyre og Arbeiderpartiet i denne saken.

Elverum Høyre mener at gatene i Elverum skal være opplyst fordi mørke gater skaper utrygghet. Elverum bør ha mål om å videreutvikle seg som en by med trivelige møteplasser og pulserende folkeliv hvor folk kan ferdes trygt. Gatelys er viktig for å bidra til dette. Det er over 100 år siden det ble vanlig med gatelys i byer i Norge. Å mørklegge Elverum to og en halv måned i året er å gå baklengs inn i fremtiden.

Yngve Sætre

Reklame

Svar

  1. Om det er denne saken som bidrar til valgmålingene, vites ikke. Uansett er vel gratulerer med målingene på sin plass 🙂

  2. Tusen takk for det, Ole Frode 🙂

    Jeg har forøvrig registrert i Østlendingen idag at Rådmannen foreslår å sette på gatelysene igjen allerede i neste uke. Det er etter min mening meget fornuftig!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: