Publisert av: Yngve Sætre | desember 8, 2021

Høyre får fart på Norge!


Høyre i regjering har bygget 800 kilometer med ny veg, økt gjennomføringen i videregående skole fra 72 til 80 prosent, kuttet klimautslippene med åtte prosent, doblet investeringene i næringsrettet forskning og innovasjon og gitt 60.000 pasienter tilbud om fritt behandlingsvalg. Denne gode utviklingen vil Høyre fortsette de neste fire år. 

Venstresiden er uenige om mye, men de er enige om å øke skattene, avskaffe fritt behandlingsvalg og senke kravene i norsk skole. Med en regjering som er avhengig av Rødt eller MDG får vi en usikker politisk meny som vil ta landet i feil retning på sentrale områder. 

Dette stortingsvalget er et valg mellom venstresidens satsing på mer stat og detaljstyring, og Høyres offensive satsing på skole, klima og arbeidsplasser hvor den enkelte sikres rett til å velge. Høyre vil gi tillit til enkeltmennesket og muligheter for alle. Stem Høyre slik at vi får fart på Norge de neste fire år! 

Yngve Sætre, 2. kandidat til Stortinget fra Høyre i Hedmark

(Dette innlegget stod på trykk i Østlendingen 11.09.21)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: