Publisert av: Yngve Sætre | november 26, 2019

Elverum Høyre vil rehabilitere Hanstad skole nå!


Yngve Sætre 2019

I valgkampen var det stor politisk enighet om at Hanstad skole må rehabiliteres så raskt som mulig. Elverum Høyre har fulgt opp dette i sitt budsjettforslag med 200 millioner kroner til rehabilitering av Hanstad skole med oppstart i 2021.

I formannskapets budsjettbehandling 20. november stemte posisjonspartiene (AP,SV og FrP) for rådmannens forslag som har null – 0 – kroner til rehabilitering av Hanstad. Nesten samtidig leser jeg på facebook at Elverum Ap`s gruppeleder, Ingvar Midthun, snakker varmt om rehabilitering. Dette er i beste fall dobbeltkommunikasjon. Fine ord hjelper lite da Elverum Ap samtidig stemmer for et budsjettforslag uten ei eneste krone til utbedring av Hanstad skole.

Hanstad skole har vært moden for rehabilitering i en årrekke. Skolen er nå i en slik forfatning at den må prioriteres. Høyre holder sine valgløfter. Vi har penger i vårt budsjett til å starte rehabilitering av Hanstad skole i 2021.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: